Η μέθοδος Eurodiet – Χρύσα Ι. Στάθη

Η μέθοδος Eurodiet

    gut aussehnde gesch‰ftsfrau erkl‰rt etwas     Για να ξεκινήσετε το δικό σας πρόγραμμα Δίαιτας Eurodiet, επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε.

        Η γιατρός ειδικεύεται στη μέθοδο Eurodiet θα σας εξετάσει κλινικά, θα συστήσει τις απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα που αφορούν την παχυσαρκία.

       Θα σας καθορίσει το ατομικό σας πρόγραμμα, που δομείται σε 4 φάσεις, λαμβάνοντας υπόψη την υγεία σας, το στόχο του βάρους σας, τη σύνθεση του σώματός σας, τις συνήθειές σας καθώς επίσης και το κίνητρό σας.

     Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα γεύματά σας από μια σειρά 70 προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας υψηλών πρωτεϊνών /χαμηλών-υδατανθράκων.

    Θα σας υποστηρίζει καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος, προκειμένου να πετύχετε την επιθυμητή μείωση του βάρους σας και το κυριότερο να εξασφαλίσετε τη μακροπρόθεσμη διατήρηση του.

Δίαιτα Eurodiet-Πρωτεϊνική διατροφήΦάση 1 – πρωτεϊνική διατροφή.

Η εκκίνηση.
10 έως 30 ημέρες και εξασφαλίζει γρήγορο αδυνάτισμα, με απώλεια κυρίως από τη λιπώδη μάζα. Βασισμένη στην σχεδόν αποκλειστική πρόσληψη πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, αποδεικνύεται πολύ εύκολη λόγω της καταστολής της όρεξης από τις πρώτες κιόλας μέρες και του αισθήματος ευεξίας λόγω των κετονοσωμάτων που παράγονται στον οργανισμό από τη λιπόλυση. Συνήθως μια κλινική εξέταση συνοδευόμενη και από μια εργαστηριακή είναι απαραίτητη για να αποκλεισθούν τυχόν αντενδείξεις.

gp-Eurodiet-phase-2Φάση 2 – επιλεκτική διατροφή.

Μικτά πρωτεϊνικά τρόφιμα.
Συνιστάται για 20 έως 40 ημέρες και είναι απαραίτητη μετά από οποιαδήποτε φάση πρωτεϊνικής διατροφής. Εντούτοις είναι δυνατό – σε συμφωνία με το γιατρό σας – να αρχίσετε το πρόγραμμα αδυνατίσματός σας με αυτήν τη φάση. Βολική και ευχάριστη, αφού μπορείτε να έχετε και ένα «δικό σας» γεύμα ενώ συνεχίζεται να χάνετε πολύ βάρος. Όπως με όλες τις φάσεις της μεθόδου Eurodiet, η πρόσληψη πρωτεΐνης είναι υπολογισμένη ώστε να αποφευχθούν κούραση και νευρικότητα.

gp-Eurodiet-phase-3Φάση 3 – σταδιακή διατροφή.

Μια επιτυχημένη μετάβαση στην ισορροπημένη διατροφή.

     Απαραίτητη φάση της μεθόδου για τη ρύθμιση του βάρους και τη μονιμοποίηση των αποτελεσμάτων του αδυνατίσματος. Λόγω της βαθμιαίας επανεισαγωγής των υδατανθράκων με ένα προσαρμοσμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα Eurodiet, αυτή η περίοδος – με μια διάρκεια που προσαρμόζεται στη κάθε περίπτωση – θα σας επαναφέρει σταδιακά στην ισορροπημένη διατροφή. Από αυτήν την φάση και μετά είναι σημαντικό να αυξήσετε τη σωματική σας δραστηριότητα.

gp-Eurodiet-phase-4Φάση 4 – ισορροπημένη διατροφή.

Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Έχετε φθάσει στο στόχο σας και τώρα η έννοια «ομάδα γιατρού-ασθενή» αποκαλύπτει την πλήρη σημασία της. Καταφέρατε σχετικά εύκολα να αδυνατίσετε και να είστε υγιής: ο τακτικός επανέλεγχος, η συμπεριφορική υποστήριξη και οι προσαρμοσμένες διατροφικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε αυτά τα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

 

Share
Share
Translate »