Συνήθεις Ερωτήσεις – «Θέλω να αδυνατίσω» – Eurodiet – Χρύσα Ι. Στάθη

Συνήθεις Ερωτήσεις – «Θέλω να αδυνατίσω» – Eurodiet

3d small people - lying on a question markΠοιος καθορίζει σε ποια Φάση της μεθόδου, πρέπει να μπω; – Νίκος Χ.

Η επιλογή της κατάλληλης Φάσης, καθώς και η τελική δομή της Φάσης που θα εφαρμόσετε καθορίζεται από τον ιατρό, ο οποίος είναι εκπαιδευμένος να χρησιμοποιεί τη μέθοδο, αφού πρώτα λάβει υπόψη πολλούς παράγοντες (ιατρικό καi διατροφικό ιστορικό, φαρμακευτική αγωγή, βαθμός παχυσαρκίας, λιπομέτρηση κ.α).

Έχω διαβάσει στο internet αρνητικά σχόλια για τις πρωτεϊνικές δίαιτες. Η Eurodiet είναι μία από αυτές; – Πόπη Κ.

Η Eurodiet δεν είναι μια “πρωτεϊνική δίαιτα”, αλλά μια δίαιτα “επαρκών πρωτεϊνών” αφού η ποσότητα πρωτεϊνών που παρέχονται από τα προϊόντα Eurodiet υπολογίζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να συμφωνεί με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Η μέθοδος Eurodiet είναι απόλυτα ασφαλής και αυτό επιβεβαιώνεται από πολλές κλινικές μελέτες.

Η μέθοδος Eurodiet είναι για όσους θέλουν να χάσουν λίγα κιλά; Ενδιαφέρομαι να χάσω αρκετά κιλά και θέλω να δω αν η μέθοδος κάνει για τη δική μου περίπτωση. – Ρίτα Α.

H μέθοδος Eurodiet εξατομικεύεται ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση. Είναι αποτελεσματική όμως, σε όλες τις περιπτώσεις, ανεξαρτήτως κιλών που πρέπει να χαθούν.H ιατρός που θα σας παρακολουθήσει, θα σας συστήσει το κατάλληλο πρόγραμμα για τη δική σας περίπτωση.

Πόσο κοστίζει η μέθοδος και πόσο καιρό πρέπει να την ακολουθήσει κανείς; – Αλέξανδρος Τ.

Το κάθε γεύμα σας (γλυκό ή αλμυρό) κοστίζει περίπου 3 ευρώ. Ο αριθμός των γευμάτων που θα χρειαστείτε την ημέρα, εξαρτάται από πολλές παραμέτρους (ποια Φάση του προγράμματος σας ταιριάζει, πόσα κιλά πρέπει να χαθούν, ποιος είναι ο δείκτης μάζας σώματός σας, ποιες είναι οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις κλπ). Το σίγουρο πάντως είναι, ότι τα 3 ευρώ για ένα γεύμα σήμερα, είναι αρκετά οικονομικά.

Γιατί τα προϊόντα της Eurodiet είναι καλύτερα από τα προϊόντα του εμπορίου; – Μαρία Κ.

Τα προϊόντα Eurodiet είναι λειτουργικά τρόφιμα, είναι δηλαδή εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (ω-3 και ω-6 λιπαρά). Παρέχουν επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες (>6g στα 100g), ενώ περιέχουν ελάχιστα σάκχαρα (βραδείας απορρόφησης). Επίσης, έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη(<15), ο οποίος δεν συναντάται στα προϊόντα του εμπορίου.

Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω τη μέθοδο Eurodiet, αλλά υπάρχουν κάποια τρόφιμα που δεν μπορώνα φάω με τίποτα. Τι μπορώ να κάνω; – Ελισάβετ Φ.

Τα προϊόντα Eurodiet προσφέρουν την απαιτούμενη ποικιλία, με σκοπό να σας κρατήσουν παρακινημένους κατά τη διάρκεια της δίαιτας: ποικιλία γεύσεων για να ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές προτιμήσεις, στιγμιαία προϊόντα (πχ. Ρο φήματα ή σούπες), προϊόντα που χρειάζονται προετοιμασία (πχ. μους, κρέμες, ομελέτες), πρακτικά σνακ (πχ. δημητριακά, μπάρες, μάφιν) και έτοιμα γεύματα. Κάθε χρόνο προστίθενται νέες γεύσεις, για να σας παρέχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές. Είναι πολύ σημαντικό, το ότι μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε προϊόν Eurodiet θέλετε, μιας και όλα τα προϊόντα έχουν σχεδόν την ίδια σύσταση.

Είναι απαραίτητη η ιατρική παρακολούθηση ή μπορώ από κάποιο σημείο και μετά να παραγγέλνω μόνος μου τα προϊόντα; – Κώστας Π.

Η ιατρική παρακολούθηση είναι απαραίτητη, ώστε να εξασφαλισθεί η διατήρηση μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων, αλλά και για να αποκλειστεί η οποιαδήποτε αντένδειξη (έλεγχος ιατρικού ιστορικού, ρύθμιση φαρμακευτικής αγωγής κ.α). Συνεπώς, η προμήθεια των προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν σύστασης από τον θεράποντα ιατρό, ο οποίος είναι εκπαιδευμένος να χρησιμοποιεί τη μέθοδο και είναι υπεύθυνος για εσάς.

Μόλις ξεκίνησα τη Φάση 1 της Eurodiet. Θα με προμηθεύσετε εσείς με συνταγές ή πρέπει να ψάξω να βρω; -Φανή Σ.

Υπάρχουν προτεινόμενες συνταγές για όλες τις Φάσεις, οι οποίες ανανεώνονται και εμπλουτίζονται συνεχώς και τις προμηθεύεστε μαζί με τα προϊόντα σε ειδικά βιβλιαράκια. Αρκετές από αυτές όμως, είναι διαθέσιμες και στο site της εταιρείας μας (www.eurodiet.gr).

 

Πηγή:  http://www.eurodiet.gr/magazine/eurodiet_magazine.pdf

Share
Share
Translate »