κρέας – Χρύσα Ι. Στάθη

κρέας

Μονογραφία του IARC αξιολογεί την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και επεξεργασμένου κρέατος.

Η Διεθνής Επιτροπή για την Έρευνα του Καρκίνου υπό την αιγίδα του ΠΟΥ, το 2014 ασχολήθηκε με τη σχέση καρκινογένεσης και κατανάλωσης κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος. Η ανάγκη γι αυτή τη μελέτη προέκυψε ύστερα από τη συσσώρευση πολλών δημοσιευμένων μελετών, οι οποίες συσχετίζουν την ανάπτυξη διαφόρων μορφών καρκίνου και κατανάλωσης κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

Share
Share
Translate »