καρκίνος – Χρύσα Ι. Στάθη

καρκίνος

Μονογραφία του IARC αξιολογεί την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και επεξεργασμένου κρέατος.

Η Διεθνής Επιτροπή για την Έρευνα του Καρκίνου υπό την αιγίδα του ΠΟΥ, το 2014 ασχολήθηκε με τη σχέση καρκινογένεσης και κατανάλωσης κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος. Η ανάγκη γι αυτή τη μελέτη προέκυψε ύστερα από τη συσσώρευση πολλών δημοσιευμένων μελετών, οι οποίες συσχετίζουν την ανάπτυξη διαφόρων μορφών καρκίνου και κατανάλωσης κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

Share

Οι παχύσαρκες γυναίκες έχουν περίπου 40 τοις εκατό μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο.

17 Μαρτίου 2015 Cancer Research UK Οι παχύσαρκες γυναίκες έχουν περίπου 40 τοις εκατό μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο σχετίζονται με το βάρος στη διάρκεια της ζωής τους, από ό,τι οι γυναίκες ενός υγιούς βάρους, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιευονται από το Cancer Research UK. «Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη, αλλά δεν είναι απαραίτητο να

Διαβάστε περισσότερα

Share
Share
Translate »