Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 gp_stathi_chrissa  Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για σας, το να βρείτε ένα ιατρό που να  εμπιστευθείτε την θεραπεία σας και τη διατήρηση της καλής σας υγείας.

   Δίνουμε μεγάλη προσοχή ώστε να σας κάνουμε να αισθάνεστε άνετα, να  συζητήσουμε λεπτομερώς την κατάστασή σας και να προτείνουμε ό,τι θεωρούμε  καλύτερο για σας.

Καλέστε μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες του ιατρείου, με τη διαθεσιμότητα ραντεβού  ή αν έχετε κάποια άλλη γενική απορία.

Όλες οι επικοινωνίες είναι άκρως εμπιστευτικές και θα σας απαντήσει η ίδια η κ.Στάθη εντός 24 ωρών.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαιτείται)

Θέμα

Το μήνυμά σας

captcha

Ο ιατρός έχει καθήκον αληθείας προς τον ασθενή. Οφείλει να ενημερώνει πλήρως και κατανοητά τον ασθενή για την πραγματική κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα της προτεινόμενης ιατρικής πράξης, τις συνέπειες και τους ενδεχόμενους κινδύνους ή επιπλοκές από την εκτέλεσή της, τις εναλλακτικές προ τάσεις, καθώς και για τον πιθανό χρόνο αποκατάστασης, έτσι ώστε ο ασθενής να μπορεί να σχηματίζει πλήρη εικόνα των ιατρικών, κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων και συνεπειών της κατάστασής του και να προχωρεί, ανάλογα, στη λήψη αποφάσεων

Η δεύτερη γνώμη από κάποιο ειδικό είναι δικαιολογημένη και δεν πρέπει ο ασθενής να έχει κανένα δισταγμό να πει στον θεράποντα ιατρό ότι ήδη πήρε ή ακόμη και ότι σκοπεύει να ζητήσει και μια άλλη γνώμη.

Η γνώμη ειδικού ιατρού φυσικά απαιτεί επίσκεψη και εξέταση από τον ιατρό.

Η ιστοσελίδα δεν υποκαθιστά κανένα ιατρό, απλά μπορεί να είναι μια πηγή κάποιων γνώσεων για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για ένα θέμα σε γενικές γραμμές.

Translate »