Η ΙΑΤΡΟΣ – Χρύσα Ι. Στάθη

Η ΙΑΤΡΟΣ

   gp_stathi2H ιατρός κατέχει τον τίτλο της ειδικότητας της Γενικής Ιατρικής από το 2006.

      Από τον Σεπτέμβριο του 2009 είναι Επιστημονικός  Συνεργάτης του Διαβητολογικού Κέντρου της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου «Λαϊκό», όπου και μετεκπαιδεύτηκε στο Σακχαρώδη Διαβήτη και Διαβητικό πόδι (1 έτος). Από τον Μάιο του 2010  είναι    Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο γνωστικό αντικείμενο του Σακχαρώδη  Διαβήτη.

Το Σεπτέμβριο του 2009 (Basic cource) και Δεκέμβριο του 2010 (Advanced cource) αποφοίτησε από το European School of Aviation Medicine (EUSAM) στην Γερμανία και κατόπιν τούτου έχει εξουσιοδοτηθεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ως Aeromedical Examiner class 1-2 – εξεταστής για την έκδοση ιατρικών πιστοποιητικών πτητικής καταλληλότητας σε πιλότους και ιπτάμενα πληρώματα. Από την υπηρεσία της ΕΕΑΑ εξουσιοδοτήθηκε  για την αξιολόγηση της ιατρικής καταλληλότητας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Φοίτησε στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Βιοστατιστική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Ιατρικής και τμήμα Μαθηματικών, από όπου και αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς», το 2005.

Ως Γενικός Ιατρός έχει εργασθεί:
– ως αγροτικός ιατρός στο περιφερικό ιατρείο Λέκκας, Ν. Σάμου (2001).
– ως εφημερεύων στο Εθνικό Κέντρο Αντιμετώπισης Δηλητηριάσεων (2004-2005).
– Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής για 18 μήνες, ως επικουρικός επιμελητής Β’(2006 – 2008).
–  Σε ιδιωτική εταιρεία παροχής κατ’ οίκον νοσηλείας (Αυγ 2008- Σεπ 2009).

Επίσης έχει εργασθεί ως ωρομίσθιος εκπαιδευτής στο κρατικό ΙΕΚ Ξάνθης, όπου δίδαξε το μάθημα «Πρώτες Βοήθειες» στο τμήμα Νοσηλευτικής Τραυματολογίας.

Έχει παρακολουθήσει αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια μεταξύ των οποίων τα εξής:
• Αντιμετώπιση ουσιοεξαρτήσεων
• ATLS (Advanced Trauma Life Support)- Εξειδικευμένη αντιμετώπιση πολυτραυματία.
• EPLS (European Pediatric Life Support)- Σεμινάριο αντιμετώπισης υποστήριξης της ζωής στα παιδιά.
• ΚΕΚ «Αντιμετώπιση πόνου»

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού, Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας & Aerospace Medical Association (AsMA)

Ερευνητικό έργο/Δημοσιεύσεις/Εκπαίδευση/Εθελοντική δράση στον δεσμό.Share
Translate »